Afbeelding

Griezelen met Halloween in stadscentrum SuyderSee Dronten

Partnerbijdrages

In de herfstvakantie is het weer griezelen in stadscentrum SuyderSee. De overdekte passages maar ook de winkels staan volop in het teken van Halloween. Buiten de griezelige etalages worden er verschillende activiteiten voor jong en oud georganiseerd en is er een Halloween Shopping Night op vrijdag 26 oktober van 18.00 uur tot 21.00 uur.

Trick-or-treat tijdens Halloween Shopping Night
Op vrijdagavond 26 oktober is het Halloween Shopping Night met de ‘Trick-or-treat’ tocht tussen 18.00 uur en 20.00 uur. Kinderen kunnen ‘Trick-or-treat’ bij de deelnemende winkels roepen en snoep incasseren. De ondernemers die meedoen zijn te herkennen aan de bezemsteel, een houten spookje en heksenmuts voor de deur. De Halloween-avond wordt natuurlijk helemaal compleet als de kinderen zich in het allermooiste Halloween-outfit naar het stadscentrum verplaatsen. Daarom organiseert het stadscentrum via haar Facebook-pagina een Halloween-outfit wedstrijd. De meest creatieve outfit ontvangt een leuke prijs.

Bibberen in de bioscoop van De Meerpaal
Er zijn vrijdag 26 oktober ook spannende Halloweenfilms voor jong en oud te zien in de bioscoop van de Meerpaal. ’s Middags draait kinderfilm ‘Hotel Transsylvanië 3’*, een film die het verhaal vertelt van een Dracula en zijn monsterfamilie die op vakantie gaan. Na afloop van de film worden de kinderen door dansers en danseressen van Joy4All begeleid naar het stadscentrum om vervolgens te beginnen aan een spannende ‘Trick-or-treat’ tocht. ’s Avonds draaien de horrorfilms ‘The Nun’ en ‘Halloween’ (16+).

Halloween-griezel-express
Op koopzondag 28 oktober kunnen alle kinderen gratis een ritje maken in de Halloweentrein, geen enge skeletten en spookgeluiden maar gewoon pompoenen zodat de allerkleinsten ook in de trein een ritje kunnen maken door het centrum.