Tandartspraktijk Dronten
Tandartspraktijk Dronten eigen foto

Vernieuwde tandartspraktijk houdt zaterdag open huis aan De Bolder

Algemeen

DRONTEN - Tandarts Jordaan - een gevestigde tandarts in Amsterdam - neemt tandartspraktijk Dennewill aan de Bolder 12 te Dronten over. De huidige eigenaar emigreert terug naar zijn land van herkomst. De praktijk wordt uitgebreid en houdt op zaterdag 3 november van 11 tot 14 uur open huis.

„Al jaren is Tandarts Jordaan een gevestigde naam in het centrum van Amsterdam. Mede dankzij een geheel eigen kijk op mondzorg heeft het bedrijf tot nu toe geen moeite genoeg specialisten te vinden”, zegt manager Maaike van Schaik.

Geen concessies

„Tandartskosten zijn gereguleerd en voor iedereen gelijk”, vervolgt Van Schaik, „Wat niet overal gelijk is, is de zorg die mensen voor dat bedrag krijgen. Wij zeggen al jaren dat we daarop geen concessies doen. We leveren de zorg waar we achter staan. Dat trekt tandartsen die het beste uit hun vak willen halen.”

Van Schaik denkt in Dronten veel voor mensen te kunnen betekenen: „In de vernieuwde praktijk werken straks meer tandartsen, waarvan een deel is gespecialiseerd op gebieden als implantaten, wortelkanaalbehandelingen of esthetische verbeteringen. Maar liever voorkomen we dat natuurlijk met goede controles en advies.”