Afbeelding
Theatergezelschap De Kunst van het Rouwen

Voorstelling ā€˜Dan neem je toch gewoon een hond?ā€™ in uitvaartcentrum Dronten

Cultuur

DRONTEN - Theatergroep De Kunst van het Rouwen verzorgt op dinsdag 20 november de voorstelling ā€˜Dan neem je toch gewoon een hond?ā€™ De avond is in uitvaartcentrum De Wissel, is georganiseerd door de ledenvereniging van Yarden samen met De Wissel en begint om half acht. De uitvaartvereniging benadrukt dat de voorstelling ook bedoeld is voor niet-leden.

ā€žHoe reageer je op iemand die een geliefde heeft verloren? Moet je nu wel of juist niet vragen hoe het ermee gaat? Deze en andere vraagstukken behandelt theatergezelschap de Kunst van het Rouwen in de voorstellingā€, aldus Yarden, ā€žEen indringend en humoristisch stuk waarin wordt gezocht naar antwoorden.ā€

Drie verhalen

Aan de hand van twee verhalen vertellen de actrices het verhaal van het verlies van een geliefde aan de dood en wat ze allemaal tegenkomen in het soms onbegaanbare landschap van rouw. Daarnaast is er ook het derde verhaal, dat van ā€˜de omgevingā€™.

Theatergezelschap De Kunst van het Rouwen bestaat uit drie ervaren actrices, die daarnaast ook werken als trainer en coach op het gebied van rouw. Na afloop van de voorstelling gaan zij in gesprek met het publiek.

De Kunst van het Rouwen

  • Stephanie Hulshof
  • Mariska van Veenen
  • Lizette Hofsteenge
Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 6 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 7 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 7 uur geleden