Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk.
Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. eigen foto

Curatoren MC IJsselmeerziekenhuizen: St Jansdal is niet de enige partij

Algemeen

DRONTEN - St Jansdal is niet de enige partij die belangstelling heeft om MC IJsselmeerziekenhuizen voort te zetten. Dat melden de curatoren in een persbericht. Ze schrijven tevens nog geen concreet bod te hebben ontvangen van het ziekenhuis uit Harderwijk.

„De curatoren zijn in gesprek met meerdere partijen, die hebben voorgesteld de werkzaamheden van MC IJsselmeerziekenhuizen te willen voortzetten”, aldus het persbericht, „Het onderhandelingsproces wordt de komende tijd voortgezet.”

Informatie verzamelen

Vooralsnog zijn de curatoren volop bezig met het verzamelen van alle informatie die nodig is om tot een oplossing te komen: „Tijdens dat proces wordt zorgvuldig overleg gevoerd met alle betrokken partijen. Gezien de complexiteit is de verwachting dat een definitieve oplossing nog enige tijd op zich zal laten wachten.”

Het uitgangspunt bij de onderhandelingen is: „Een zo goed mogelijke, duurzame oplossing te kunnen bieden, waar iedereen baat bij heeft. Het gaat dan vooral om de patiënten en bewoners van de regio Lelystad en Noordoostpolder.”

MC IJsselmeerziekenhuizen

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 1 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 2 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 2 uur geleden