Afbeelding
Theater @penstaartje

Rupsje Nooitgenoeg in bibliotheek Biddinghuizen

donderdag 1 november 2018 0:00

Persbericht Flevomeer Bibliotheek:

Op vrijdag 9 november is het weer Vrijdag Blijdag in FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen. Je kunt dan komen genieten van de vrolijke en kleurrijke voorstelling Rupsje Nooitgenoeg, opgevoerd door Theater Het @penstaartje. Deze gratis voorstelling begint om 16.00 uur.

André gaat op zoek naar een boek en vindt het beroemde prentenboek Rupsje Nooitgenoeg van Erik Carle. Tijdens het voorlezen komt het boek tot leven. Het rupsje eet en eet. Hij heeft nooitgenoeg. Hij eet ook nog eens het hele boodschappen mandje leeg. Rupsje Nooitgenoeg wordt groter en groter, maakt een cocon en veranderd in een wonderschone vlinder. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar, ouders en grootouders

Theater Het @penstaartje heeft jarenlange ervaring op het gebied van peuter- en kleutervoorstellingen en weet met zijn creaties de kleine bezoeker te betoveren.

Elke tweede vrijdag van de maand staat tijdens Vrijdag Blijdag een leuke kinderactiviteit op het programma bij FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen. Deze workshops en voorstellingen zijn educatief of ze inspireren om nieuwe dingen te onderzoeken. Vaak gaat het over dingen die gewoon lijken, maar die eigenlijk bijzonder zijn.