Suit Up geeft op valentijnsdag benefietconcert voor Samenloop voor Hoop in Dronten

Cultuur

DRONTEN - Het team De Flierefluiters heeft in de aanloop naar de Samenloop voor Hoop in Dronten een beniefietconcert georganiseerd met een optreden van coverband Suit Up uit Dronten. Het concert wordt gehouden op donderdag 14 februari 2019 (valentijnsdag) in de Music Club bij Roggebotsluis.

ā€žDe Flierefluiters is een team wat bestaat uit een groep enthousiaste dames die meelopen met de 24-uurs estafette van Samenloop voor Hoopā€, vertelt Jeroen Elsenga van Suit Up, ā€žZij hebben de stoute schoenen aangetrokken en Music Club Kampen benaderd om deze avond mogelijk te maken.ā€

Enthousiast

Nadat de Music Club akkoord was, stapten De Flierefluiters naar Suit Up. Ze hadden die band in augustus gezien tijdens de Meerpaaldagen (zie video) en waren daar enthousiast over. De coverband past in hun ogen perfect bij het thema van de benefietavond: ā€˜vier het levenā€™. Suit Up brengt namelijk een repertoire variĆ«rend van Hollandse meezingers tot harde rockklassiekers. ā€žAls het maar aanzet tot Ć©Ć©n ding: gekkigheidā€, lacht Elsenga.

De Samenloop voor Hoop wordt in Dronten gehouden op 25 en 26 mei 2019 op het Meerpaalplein. De opbrengst van zowel de Samenloop als het benefietconcert gaat naar de kankerbestrijding.

Samenloop voor Hoop


Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 21 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 21 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 22 uur geleden