Vraagelkaarcafé
Vraagelkaarcafé Vraagelkaar

Vraagelkaarcafé in Biddinghuizen

donderdag 8 november 2018 0:00

BIDDINGHUIZEN/SWIFTERBANT - Vraagelkaar komt de komende weken met haar ‘gelukscarrousels’ naar Swifterbant en Biddinghuizen. Op woensdag 14 november begint het in kerkcentrum De Hoeksteen in Swifterbant om tien uur. Twee weken later (28 november) is er om 09.30 uur een Vraagelkaarcafé in het Educatief Centrum in Biddinghuizen.

Er is beide ochtenden een high-tea en de inspiratiecoaches van Vraagelkaar brengen vraag en aanbod bij elkaar: „Kom erachter wat de interesses zijn van uw buurtgenoten en trek gezellig samen op. Of geef aan waar u wel wat ondersteuning kunt gebruiken, zoals het vervangen van een lamp. Wilt u wel wat voor een buurtgenoot betekenen? Ook daarmee gunt u een ander maar ook uzelf iets moois.”

De bezoekers kunnen naar het verwencafé voor een massage of manicure of een spelletje spelen in het spelcafé. In Swifterbant verzorgt Hans van der Hilst een dansles. In Biddinghuizen kunnen de bezoekers samen haken.

Gezellige dingen

Vraagelkaar schrijft over zichzelf: „Al een aantal jaar verbindt de beweging mensen met elkaar die als droom hebben om fijn contact te ervaren en gezellige dingen te ondernemen. Er ontstaan gezellige afspraken tussen de leden die leiden tot vriendschappen en praktische steun als dat nodig is.” De organisatie organiseert door heel het land verschillende Vraagelkaarcafés.