Een Briljante Look
Een Briljante Look eigen foto

Beautysalon ‘Een Briljante Look’ nieuw bij Leisure World: „Echt even de tijd vergeten”

Algemeen

DRONTEN - Gelinde van Eijk-Beltman opent vandaag (vrijdag 16 november) haar eigen spa beautysalon in Leisure World aan Het Spaarne 71 in Dronten. Het bedrijf heeft als naam ‘Een Briljante Look’ gekregen.

Gelinde van Eijk-Beltman is al jaren bezig met schoonheid en alles wat daarbij hoort. Ze is opgeleid tot schoonheidsspecialiste en heeft bij verschillende beautybedrijven gewerkt.

Haar passie voor de schoonheidsbranche en make-up heeft een tijdje op een lager pitje gestaan omdat ze werkte bij het bedrijf van haar ouders. „Ik wilde graag iets doen in Dronten wat ik kan combineren met de opvoeding van een kind”, vertelt Gerlinde over de start van haar bedrijf, „Ik heb verschillende opfristrainingen gedaan en uiteindelijk de opleiding visagie gevolgd.”

Lichaamsbehandelingen

Naast make-up en het zetten van wimperextensions geeft ze ook lichaamsbehandelingen. „Ik geef alle behandelingen zelf en heb dus geen personeel”, vertelt Gelinde. Wel werkt ze in Een Briljante Look samen met Piura, een Nederlands bedrijf met huidverzorgingsproducten gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

„Verzorging komt van binnen en buiten. Daar hoort natuurlijk ook een stukje ontspanning bij”, is de overtuiging van Gelinde, „Ik vind het heel belangrijk dat de klant zich bij mijn salon kan ontspannen en echt even de tijd vergeet.”