Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk.
Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. eigen foto

Gesprekken over doorstart ziekenhuis Lelystad begin volgende week afgerond

Algemeen

DRONTEN - De gesprekken over een doorstart van MC IJsselmeerziekenhuizen door St Jansdal uit Harderwijk veropen in een positieve sfeer. De curatoren van het failliete ziekenhuis uit Lelystad verwachten de gesprekken begin volgende week af te kunnen ronden.

Persbericht MC IJsselmeerziekenhuizen:

Afgelopen woensdag 14 november is de kliniek, waar mensen worden opgenomen die een of meerdere nachten in het ziekenhuis moeten verblijven, gesloten. Al het personeel heeft zich in de afgelopen periode met enorm veel inspanning ingezet om de zorg voor patiƫnten te waarborgen en de afbouw van de werkzaamheden van de kliniek in goede banen te leiden. De curatoren zijn onder de indruk van deze inzet en danken het personeel hiervoor.

In de komende periode zal er uiteraard nog steeds een beroep op het personeel worden gedaan in verband met de voortzetting van de zorg in de poliklinieken.

Doorstart

Zoals bekend is, onderzoeken de curatoren samen met Ziekenhuis St Jansdal de mogelijkheden van een doorstart. Deze week is veel werk verzet en de gesprekken verlopen in een positieve sfeer. De curatoren zullen begin volgende week een update geven, nu de verwachting is dat de gesprekken dan kunnen worden afgerond.

MC IJsselmeerziekenhuizen

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 5 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 5 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 6 uur geleden