Van Arendonk in Dronten
Van Arendonk in Dronten ©maartenheijenk.nl

Van Arendonk Mechanisatie vanaf 1 januari overgenomen door Abemec

Algemeen

DRONTEN - Abemec BV integreert vanaf 1 januari de landbouwmechanisatie-activiteiten van Van Arendonk Mechanisatie binnen zijn organisatie. Alle activiteiten worden voortgezet in de huidige panden onder de naam Abemec Zeewolde, Abemec Dronten en Abemec Ermelo.

„Van Arendonk Mechanisatie is al 25 jaar een toonaangevend landbouwmechanisatiebedrijf in Flevoland en omstreken”, meldt het bedrijf in een persbericht, „Met de overname verwachten Van Arendonk Mechanisatie en Abemec de belangen van hun klanten, leveranciers en medewerkers nog beter te kunnen behartigen.”

Geen ontslagen

„Bovendien spelen wij met deze stap verder in op de eisen die in de toekomst aan een landbouwmechanisatiebedrijf worden gesteld. Alle medewerkers van Van Arendonk treden in dienst bij Abemec.

Abemec is een dochter van het Duitse BayWa AG. Het bedrijf is actief in Zeeland, Noord-Brabant, Noord-Limburg, Gelderland, Zuid-Holland en Groningen. Met de locaties in Zeewolde, Dronten en Ermelo beschikt Abemec na de overname over twintig vestigingen.

Van Arendonk