Asv Dronten lijdt in slotfase een nederlaag bij Nunspeet

DRONTEN - Asv Dronten heeft zaterdag de uitwedstrijd bij Nunspeet met 2-0 verloren. Tot tien minuten voor tijd was er niet gescoord, maar de thuisploeg sloeg vervolgens alsnog toe.

De Drontenaren speelden vanaf het eerste moment weinig kansen bij elkaar, terwijl ook Nunspeet weinig klaarmaakte. De grootste mogelijkheid was voor Willem Jelle Bos, maar hij zag zijn inzet met de hand van de doellijn worden gehaald. De arbiter van dienst besloot dit niet te bestraffen.

Ook in de tweede helft leek het doelpuntloos te blijven, maar toch ging Nunspeet, dat een kwartier voor tijd met tien man verder moest, nog met een overwinning aan de haal. De 1-0 kwam op kolderieke wijze tot stand, want Lucky Akot was de pineut toen een Nunspeter besloot uit te halen. Akot kreeg de bal op zijn rug en tergend langzaam viel de bal binnen.

Dronten zette vervolgens nog aan om een gelijkmaker te forceren, maar aan de andere kant was het wederom raak. Enes Keklikoglu zorgde voor de 2-0 en daarmee de beslissing in de wedstrijd.