BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS speelt in oefenwedstrijd met 3-3 gelijk tegen tweedeklasser ESC

BIDDINGHUIZEN - BAS heeft dinsdagavond in een doelpuntrijk oefenduel gelijkgespeeld tegen ESC. De Biddinghuizenaren kwamen twee keer op voorsprong, maar het lukte niet om de zege over de streep te trekken: 3-3.

BAS kwam op voorsprong door een fraaie goal. Tom Drent bediende op mooie wijze Mike Geres en hij schoot koelbloedig binnen. ESC kwam vervolgens wat beter in de wedstrijd en draaide de zaken om. Vijf minuten na de openingstreffer werd het 1-1 en nog voor de rust werd het ook nog 2-1.

Kort na rust kwam BAS langszij, doordat de invallende A-junior Bas van Luenen de bal op een presenteerblaadje kreeg. Hij werkte de 2-2 binnen, waarna BAS via Thomas de Gier op een 2-3 voorsprong kwam. Hij omspeelde keurig de keeper en schoot raak. De zege ging echter aan BAS voorbij, want kort na de 2-3 werd de eindstand bepaald op 3-3.

Vermiste vrouw in Emmeloord mogelijk op de bus gestapt naar Dronten 18 uur geleden