Arje Bredewolt
Arje Bredewolt BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS rekent in tweede helft af met VSW: "Bulken van vertrouwen"

BIDDINGHUIZEN - BAS heeft zaterdagmiddag afgerekend met VSW. De Biddinghuizenaren kwamen snel op achterstand, maar zorgden in de tweede helft voor een 4-2 overwinning. "Een prima middag, we hebben het goed gedaan", vindt trainer Arjen Bredewolt.

De start was duidelijk voor VSW, want in de zesde minuut opende Joey Platenkamp al de score. De gasten trokken zich daarna massaal terug, waar BAS lastig mee had. De ploeg kreeg het niet voor elkaar om echt gevaarlijk te worden, al had Mike Geres wel kunnen scoren. De gelijkmaker bleef echter uit, tot een minuut voor rust. In een rommelige situatie was Luiz Fidom de sterkste en hij maakte de 1-1.

Een welkome opsteker, die in het eerste kwartier na rust werd gevolgd door twee nieuwe goals. Eerst sloeg Mike Geres toe na een voorzet van Patrick Woud en een paar minuten later kopte diezelfde Geres raak na een merkwaardige voorzet van Jesper Claassen. "We hadden in de eerste helft moeite om de ruimtes te vinden, maar na de rust lukte dat wel. We hebben het daarna uitstekend uitgespeeld", vindt Bredewolt.

De coach zag dat Luiz Fidom ook nog zijn tweede van de middag maakte, waarna Platenkamp de eindstand op 4-2 bepaalde. Voor BAS de vierde zege op rij, resulterend in een derde plaats op de ranglijst. Bredewolt: "Waar dit eindigt? Geen idee, dat zien we wel. De jongens bulken van het zelfvertrouwen en dat resulteert in plezier. Dat is het belangrijkste."

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 6 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 6 uur geleden