Samenwerking Lichtjestour krijgt vervolg met groot feest op bevrijdingsdag in 2020

Algemeen

DRONTEN - ā€žOf je nu in Biddinghuizen, Swifterbant of Dronten woont, dit doen we met de drie dorpen samenā€, juichen de organisatoren van de Lichtjestour. De samenwerking tussen de evenementenstichtingen in de drie dorpen is niet eenmalig. Zo wordt er momenteel al gewerkt aan een groots bevrijdingsfeest in het jaar 2020.

De Lichtjestour is het eerste gezamenlijk evenement van De IJsvogel (Biddinghuizen), De Klokbeker (Swifterbant) en STADronten (Dronten). De trekkers rijden vrijdagavond door Biddinghuizen, zaterdag door Swifterbant en volgende week zaterdag door Dronten.

ā€žDit evenement is in drie jaar tijd ontzettend groot gewordenā€, schrijven de organisatoren over de Lichtjestour. Ze wijzen vooral op de steun van de sponsoren, die het evenement mogelijk hebben gemaakt.

Bevrijdingsfeest

Over anderhalf jaar wordt gevierd dat Nederland 75 jaar geleden bevrijd werd: ā€žOp 5 mei 2020 heeft iedereen een vrije dag. We willen dan met de drie dorpen samen een fantastisch feest organiseren.ā€

De drie stichtingen roepen iedereen op om aan dat bevrijdingsfeest mee te werken: ā€žJong of oud, heb je een idee, wil je meehelpen, laat het ons weten!ā€

Lichtjestour

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 12 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 12 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 13 uur geleden