Afbeelding

Laatste wedstrijd voor de winterstop: de dood of de gladiolen!

Sport

asv Dronten pakte vorige week een punt tegen ‘angstgegner’ SDV Barneveld, maar hiervoor was wel een gouden wissel nodig.
Waar de Drontenaren keer op keer alleen voor de keeper van Barneveld verschenen, was het toch SDVB wat er met de winst van door leek te gaan. Ingevallen, niet geheel fitte, Ricardo Talu, stak hier een terecht stokje voor: 2-2!

Ondanks een knap punt, overheerste het chagrijn: ‘weer geen driepunter!’ terwijl de kansenregen daar wel aanleiding voor gaf!

De laatste wedstrijd voor de winterstop, met het kou op de wangen, hopen we dat na zoveel keren goed spel, maar geen winst, zaterdag alles samen mag komen ten goede en we zo met een winstpartij en wat ‘lucht’ op de ranglijst de winterstop in kunnen gaan!

Spelers en staf zullen er alles aan doen om dat waar te maken we hopen op een toeloop van supporters richting het burgemeester Dekker sportpark!

We zien meer en meer mensen die de weg op zaterdagmiddag naar het sportpark vinden en dat zorgt naast een hoop gezelligheid ook voor een mooie sfeer bij de wedstrijden van asv Dronten.

We hopen dat dit zaterdag a.s. weer zo mag zijn.

De wedstrijd tegen DTS '35 uit Ede start om 14:30 uur

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 9 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 9 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 9 uur geleden