Trainer Arjan ten Hove van Swift'64
Trainer Arjan ten Hove van Swift'64 ©maartenheijenk.nl

Arjan ten Hove mag blijven bij Swift'64: „Het team voetbalt goed en dominant"

Sport

SWIFTERBANT - „Wij melden met bijzonder veel plezier dat het contract met hoofdtrainer Arjan ten Hove voor het seizoen 2019/‘20 wordt gecontinueerd”, schrijft het bestuur van voetbalvereniging Swift’64. Dat is gebeurd na overleg met de spelersraad, de technische commissie en adviseurs.

Ten Hove is dit seizoen in Swifterbant de opvolger van Patrick Posthuma. Onder diens leiding promoveerde het eerste elftal naar de derde klasse, waarin het vorig seizoen als tweede eindigde.

Goed en dominant

Deze jaargang vallen de prestaties nog ietwat tegen. Het bestuur daarover: „Het team voetbalt, ondanks het vertrek van een aantal bepalende spelers en de instroom van jonge (nog onervaren) spelers, overwegend goed en dominant. Maar in de uitslagen is dat nog niet altijd zichtbaar. Ten Hove heeft het volle vertrouwen dat na de winterstop, naast goed voetbal, ook de resultaten verbeteren. Spelers en bestuur ondersteunen dat van harte.”

Het bestuur stelt dat Arjan ten Hove goed aansluit bij de clubcultuur en bij de ambitie om een stabiele derde klasser te worden: „Er is voetbal, beleving en organisatie. En Ten Hove geeft daar vorm aan.”