Ā©maartenheijenk.nl

Asv Dronten sluit kalenderjaar af met nederlaag tegen DTS Ede

DRONTEN - Asv Dronten is er zaterdag niet in geslaagd om 2018 af te sluiten met een positief resultaat. Op eigen veld moesten de Drontenaren hun meerdere erkennen in DTS Ede: 0-3.

De ploeg van trainer Pim Kaagman kwam na vijf minuten al op achterstand door een goal van Frank Hol en dat was een voorbode voor een lastige middag. DTS had in de eerste helft zomaar meer goals kunnen maken, terwijl asv Dronten sporadisch voor het doel van de gasten opdook. Willem Jelle Bos kreeg dat een keer voor elkaar, maar hij werd gestuit door de doelman van DTS.

Voor de rust bleef het bij 0-1 en in de tweede helft mengden de Drontenaren zich steeds meer in de wedstrijd. Tot zeven minuten voor tijd bleef de ploeg in de race voor een goed resultaat, maar toch viel de beslissing. Na een overtreding mocht DTS een strafschop nemen en Jasper Verstraten zorgde voor de 0-2. DTS maakte vervolgens via Hol ook nog de 0-3, waardoor asv Dronten het jaar zonder punten afsloot.

UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 4 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 4 uur geleden
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 5 uur geleden