De Start to Run-trainers van Flevo Delta.
De Start to Run-trainers van Flevo Delta. Jarno de Groot

Flevo Delta start met nieuwe cursus ‘Start to Run’ voor beginnende hardlopers

Sport

DRONTEN - Atletiekvereniging Flevo Delta start op dinsdag 26 februari met een nieuwe cursus ‘Start to Run’. Beginnende hardlopers worden deze avond om half acht uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst in het clubhuis aan de Educalaan.

„Als jij wilt gaan hardlopen, is Start to Run een goed begin”, stelt trainster Marjo de Groot, „Lekker sporten buiten in de frisse lucht, elke week op stap samen met je loopmaatjes en enthousiaste trainers. Je merkt al snel dat jij dat ook kunt: hardlopen. Na zeven weken trainen loop je al zo’n 20 minuten achter elkaar.”

Verantwoord programma

„Je gaat werken aan je conditie, je energie én je gezondheid en maar liefst 93% sluit Start to Run succesvol af”, meldt Flevo Delta, „Het is een verantwoord programma van zeven weken waarbij professionele trainers jou helpen en begeleiden om het hele traject af te ronden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen want die trainers èn dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur.”

Tijdens de informatieavond zijn er mini-workshops door Adriëtte Felix (voeding), Jasper de Groot (blessurepreventie) en Robert Post (loopschoenen en sportkleding). Ook is er een mini-training.

Informatie

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 6 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 6 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 6 uur geleden