Lucky Akot (Asv Dronten)
Lucky Akot (Asv Dronten) © Ringfoto Doornbos

Asv Dronten start nieuwe kalenderjaar met winstpartij op Zuidvogels

DRONTEN - Asv Dronten is dinsdag de voorbereiding op de tweede seizoenshelft begonnen met een overwinning op Zuidvogels. De gasten kwam net na rust op voorsprong, maar door goals van Willem Bleeker en Lucky Akot eindigde het in 2-1.

De Drontenaren belegden afgelopen week een trainingskamp in Boxtel en speelde dinsdag voor de eerste keer in 2019 een wedstrijd. Tegen Zuidvogels, een eersteklasser uit het district west I, kwamen de Drontenaren kort na rust op achterstand, maar toch volgde er nog herstel.

Willem Bleeker verzorgde een krappe twintig minuten na de openingstreffer de gelijkmaker en net voor het einde werd ook de zege nog veiliggesteld. Lucky Akot maakte de 2-1, waardoor asv Dronten met een zege begon aan het nieuwe kalenderjaar.

UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 1 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 2 uur geleden
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 2 uur geleden