©maartenheijenk.nl

Asv Dronten in doelpuntenfestijn voorbij tweedeklasser Be Quick '28

DRONTEN - Asv Dronten heeft zaterdag ook de tweede oefenwedstrijd van 2019 winnend afgesloten. Ondanks een 0-2 achterstand werd er met 4-3 gewonnen van tweedeklasser Be Quick '28.

Dronten keek na een ruim half uur tegen een 0-1 achterstand aan en kwam een kwartier na rust zelfs met 0-2 achter. Toch lukte het om die schade te herstellen, vooral omdat Willem Bleeker zijn vizier op scherp had staan. Na een dik uur maakte hij de 1-2 en vier minuten later was hij ook goed voor de gelijkmaker.

De thuisploeg pakte daarna door en door een treffer van Frank Damman werd het 3-2. Daar bleef het alleen niet bij, want in de daaropvolgende tien minuten volgden er nog twee treffers. Be Quick kwam zeven minuten voor tijd op 3-3, maar door opnieuw een goal van Bleeker ging de zege naar asv Dronten: 4-3.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 4 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 4 uur geleden