BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS heeft tijdens trainingskamp geen kind aan Blauw Wit '66 uit Holten

BIDDINGHUIZEN - BAS heeft zaterdag tijdens een trainingskamp in Holten afgerekend met het plaatselijke Blauw Wit '66. De hekkensluiter van 3D werd, mede door drie treffers van Sam Lagerweij, met 0-4 verslagen.

De Biddinghuizenaren hadden de klus al binnen driekwartier geklaard, want bij rust stond het al liefst 0-3. Lagerweij opende op aangeven van Tom Drent de score en daarna was de spits zelf goed voor een assist. Hij bediende Mike Geres, die met een mooie inzet zijn ploeg op 0-2 bracht.

Het werd sowieso de middag van Lagerweij, want ook bij het derde doelpunt speelde hij een hoofdrol. De aanvaller liep een voorzet van Jesper Claassen het doel in, waardoor de marge drie werd. In de tweede helft hield BAS het bij één treffer, die opnieuw op naam kwam van Lagerweij. Hij benutte een strafschop en zette de eindstand zo op 0-4.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 10 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 10 uur geleden