De Oeverloper
De Oeverloper ©maartenheijenk.nl

Vier huiskamerconcerten in Dronten-noord voor de kankerbestrijding

Cultuur

DRONTEN - In de aanloop naar de Samenloop voor Hoop heeft Team Van Wonderen, één van de deelnemende teams, een huiskamerconcert georganiseerd op vier locaties in De Oeverloper in Dronten-noord. De concerten worden gegeven op zondagmiddag 10 februari vanaf twee uur.

De Samenloop voor Hoop wordt op zaterdag 25 en zondag 26 mei gehouden op het Meerpaalplein. Het is een 24-uurs wandelestafette voor de kankerbestrijding. De deelnemende teams organiseren in de aanloop naar dit evenement allerlei activiteiten voor hetzelfde goede doel.

Voor elk wat wils

,,De bezoekers van de huiskamerconcerten kunnen genieten van zeer diverse en verrassende muzikale optredens, van pop tot jazz, voor elk wat wils”, kondigt Team Van Wonderen aan, ,,Elk optreden duurt circa 20 minuten en alle huiskamers zijn op loopafstand van elkaar. De artiesten zijn grotendeels afkomstig uit Dronten en musiceren geheel belangeloos.”

Alle huiskamerconcerten zijn te bezoeken voor een bedrag van € 12,50 p.p., inclusief een consumptie: ,,Er is maximaal plek voor 25 personen per huiskamerconcert, dus reserveer snel.”

Informatie:

Samenloop voor Hoop

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 11 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 12 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 12 uur geleden