Thim Verhoeven
Thim Verhoeven ©maartenheijenk.nl

Swift '64 doet goed mee tegen WVF, maar gaat in tweede helft onderuit

SWIFTERBANT - Slecht deed Swift '64 het zaterdag niet, maar toch moest het haar meerdere erkennen in WVF. De Zwolse tweedeklasser liep na rust uit naar een 3-1 overwinning.

Swift zou eerst tegen een B-team van Nieuwleusen spelen, maar koos er uiteindelijk voor om naar WVF af te reizen. In Zwolle kwam Swift aardig voor de dag en zeker in de eerste helft. Via een afstandsschot van Thim Verhoeven namen de bezoekers zelfs de leiding, maar die voorsprong was voor de rust alweer verdwenen.

Na de onderbreking werd er volop gewisseld en mede daardoor kon Swift het niveau niet vasthouden. Het resulteerde in twee nieuwe tegentreffers en daardoor een 3-1 nederlaag. Aankomende zaterdag speelt Swift de derby bij BAS, waar om 18.00 uur wordt afgetrapt.