Dorpsvoorzitter Willem Feiken
Dorpsvoorzitter Willem Feiken ©maartenheijenk.nl

Dorpsbelangen Biddinghuizen luistert naar bezwaren: extra avond over windplan

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Dorpsbelangen Biddinghuizen heeft begrip voor de dorpsbewoners die bezorgd zijn over de komst van Windplan Groen. Met het oog daarop is er een informatieavond georganiseerd. Deze wordt gehouden maandag 25 februari in Het Koetshuis.

Dorpsvoorzitter Willem Feiken wijst erop dat er in Biddinghuizen al drie informatieavonden over het windplan zijn geweest en dat er in diverse publicaties aandacht aan is besteed. Hij heeft niet de indruk dat het plan nog kan worden tegengehouden, maar wil tegelijkertijd meedenken met bezorgde inwoners.

Mijn Biddinghuizen

Onder de naam ‘Mijn Biddinghuizen’ heeft een groep anonieme inwoners van het dorp vorige week aandacht gevraagd voor de omvang en impact van het windpark. Deze groep heeft ook met Dorpsbelangen gesproken. Het was voor de vereniging aanleiding om een avond te beleggen: „Want het is de taak van Dorpsbelangen om geluiden uit het dorp serieus te nemen.”

Behalve Dorpsbelangen hebben ook Windplan Groen en wethouder Jaap Oosterveld van de gemeente Dronten hun komst aangekondigd. „Het biedt het dorp de gelegenheid om met de wethouder en met Windplan Groen van gedachten te wisselen”, aldus Feiken.

Windplangroen

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 6 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 7 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 7 uur geleden