Livingroom Hope Tour
Livingroom Hope Tour eigen foto

Huiskamerconcerten in Dronten-noord leveren 700 euro op voor kankerbestrijding

Cultuur

DRONTEN - De eerste Livingroom Hope Tour in Dronten-noord zijn enthousiast ontvangen, meldt Team van Wonderen. De huiskamerkamerconcerten in de Grutto, Morinel en Oeverloper waren georganiseerd in het kader van de Samenloop voor Hoop. Het leverde ruim 700 euro op voor de kankerbestrijding .

De Samenloop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette, die op 25 en 26 mei wordt gehouden op het Meerpaalplein. De diverse deelnemende teams houden acties om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding.

Zichtbaar enthousiast

Team Van Wonderen zegt over de huiskamerconcerten: „Het publiek was zichtbaar enthousiast over de gevarieerde concerten en de bijkomende gezelligheid."

„Zo kon men luisteren naar een jazztrio met medewerking van de Drontense bassist Mark Dekkers. Het eveneens uit Dronten afkomstige duo Harvest Moon bracht op twee gitaren eigen countrypop-nummers en aan de Morinel bracht sopraan Marion Bentlage een tribute aan zangeres Eva Cassidy. Singersongwriter Marco Eduard zong aan de Oeverloper zeer persoonlijke zelfgeschreven nummers.”

„Aandachtig werd er door het publiek, onder het genot van een hapje en drankje, geluisterd naar de musici”, aldus de organisatoren, „Team van Wonderen is erg blij met de enthousiaste reacties!”

Samenloop voor Hoop