Daniël met het kunstwerk dat morgen wordt geveild.
Daniël met het kunstwerk dat morgen wordt geveild. eigen foto

Ook Stadskapel Concordia en Robin Bentum treden op bij benefietconcert

Cultuur

DRONTEN - Coverband Suit Up uit Dronten verzorgt morgenavond (14 februari) een benefietconcert voor de kankerbestrijding bij Music Club in Kampen. Er zijn donderdag echter meer optredens. Zo wordt het publiek buiten opgewacht door Stadskapel Concordia uit Elburg en begint het feest om acht uur met Robin Bentum, de winnaar van de singer-songwriterwedstrijd van vorig jaar in Dronten.

Het valentijnsconcert is georganiseerd door De Flierefluiters, één van de teams die op 25 en 26 mei op het Meerpaalplein meedoen aan de Samenloop voor Hoop. Dit is een 24-uurs wandelmarathon voor de kankerbestrijding.

Veiling kunstwerk

Behalve de optredens staat er ook een veiling op het programma. In de pauze wordt er een kunstwerk geveild, dat is gemaakt door Daniël. Hij heeft bij Oma’s Knopendoos in Dronten een hart van knopen gemaakt. Ook de opbrengst van deze verkoop gaat naar het KWF en de Samenloop voor Hoop.

Suit Up heeft aangekondigd een feestje van de avond te maken. Dit alles onder het motto ‘vier het leven’. „De grote zaal van de Music Club wordt door de band omgetoverd tot gezelligste kroeg van Nederland! Op deze avond komen feest, liefde, ontroering, plezier, zingen en dansen op een unieke manier samen”, kondigen de Flierefluiters aan.

Team Flierefluiters verzorgt morgenavond een pendelbus tussen De Ark (De Oost in Dronten) en de Music Club.

Benefietconcert

Samenloop voor Hoop

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 6 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 7 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 7 uur geleden