Afbeelding

Osbornegroep collecteert voor Jantje Beton

Biddinghuizen

Op zaterdagochtend 9 maart aanstaande gaan de jeugdleden van de Osbornegroep in Biddinghuizen collecteren voor Jantje Beton. Het collecteren vind plaats tijdens de opkomsten van de verschillende speltakken en we zijn natuurlijk te herkennen aan onze blouse en das.

De opbrengst van de collecte wordt gedeeld, 50% voor Jantje Beton en de andere 50% is voor de Osbornegroep Biddinghuizen. Jantje Beton gebruikt het geld zodat kinderen veilig en vrij buiten kunnen spelen in hun eigen buurt. De Osbornegroep gebruikt hun deel voor o.a. spelmateriaal en om de kosten van de contributie laag te houden, zodat alle kinderen lid van scouting kunnen zijn en blijven.

De Osbornegroep heeft jaren ervaring met de collecte en we hopen dat u ons ook dit jaar weer wilt steunen. Onze speltakken de bevers, welpen, scouts en komen in het hele dorp langs de deuren.

Dit jaar hebben we zelfs een online collectebus! Mocht u onze collectant missen op zaterdagochtend 9 maart dan kunt u gebruik maken van deze bus. Die kunt u vinden via de volgende link: www.jantjebeton.digicollect.nl. zoek even naar de Osbornegroep en doneer!

Doneren in de online collectebus is al mogelijk en kan tot en met 31 maart.

Namens scoutinggroep de Osbornegroep in Biddinghuizen alvast bedankt voor uw giften.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 6 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 7 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 7 uur geleden