Bibliotheek Dronten
Bibliotheek Dronten ©maartenheijenk.nl

Schrijfcafé in bibliotheek Dronten

donderdag 28 februari 2019 0:00

Persbericht Flevomeer Bibliotheek:

Onder het genot van een kop koffie of thee je laten inspireren door het boek Mijn moeder, steeds dichterbij van Leo Fijen en Manu Keirse. Van 14.00 tot 16.00 uur kunt u uw pen laten spreken. De kosten voor dit Schrijf Café bedragen 15 euro en kaarten zijn verkrijgbaar aan de balie of via www.flevomeerbibliotheek.nl.

Het thema van het Schrijf Café is deze keer: Onze wortels. Het boek ‘Mijn moeder, steeds dichterbij’ is geschreven door Leo Fijen en Manu Keirse. Zij schrijven om beurten een kort hoofdstuk over herinneringen uit hun jeugd, waarbij ze steeds inhaken op elkaars belevenis. 'Op beslissende momenten in je leven wil je op zoek naar je bronnen’ staat er geschreven in het boek. Wij laten ons erdoor inspireren.

Ouders staan aan de bron van ons leven en hebben blijvend invloed op ons verdere pad. In het Schrijf Café gaan we op zoek naar een stukje van onze eigen wortels en het effect daarvan op ons huidige leven. Citaten en eenvoudige oefeningen wijzen de weg naar een paar van die wortels. Niet zelden ontdek je al schrijvend mooie nieuwe inzichten.

Elke maand organiseert FlevoMeer Bibliotheek Dronten samen met De Schrijverij een Schrijf Café. Elk Schrijf Café staat op zichzelf, heeft een eigen thema en is toegankelijk voor wie zin heeft om een keer mee te schrijven.

Nieuwsgierig geworden? Kom vooral meeschrijven. Ervaring met of talent voor schrijven is niet nodig. Iedereen kan het. Wel vragen wij u zelf pen en papier mee te nemen.