Rabobank Dronten
Rabobank Dronten Ā©maartenheijenk.nl

Rabobank gaat verhuizen in Dronten: ā€žKantoor aan De Rede is te groot gewordenā€

Algemeen

DRONTEN - De Rabobank in Dronten verhuist deze zomer naar winkelcentrum Suydersee. ā€žOns huidige kantoor aan ?De Rede is in de afgelopen jaren te groot gewordenā€, aldus Stefan Lohuis, directievoorzitter van Rabobank Flevoland.

ā€žOmdat we onze klanten in Dronten goede service willen blijven bieden en we met een eigen kantoor zichtbaar willen blijven in Dronten is de verhuizing naar een kleiner pand een logisch gevolgā€, vervolgt Lohuis.

De Rabobank is momenteel in gesprek met diverse partijen. ā€žEen exacte locatie weet ik nu nog nietā€, vertelt de directievoorzitter, ā€žWat wĆØl vaststaat is dat we naar het centrum van Dronten verhuizen. Zodra we weten waar we komen te zitten, communiceren we dit naar onze klanten.ā€

Pinbox bij De Bolder

Het nieuwe pand wordt een advieskantoor waar de klanten terecht kunnen voor hun dagelijkse bankzaken en adviesgesprekken. Voor pin- , stort- en sealbag transacties worden de klanten straks verwezen naar de nieuwe pinbox op de parkeerplaats bij De Bolder in Dronten. Naar verwachting wordt deze eind april geĆÆnstalleerd.

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 7 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 7 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 8 uur geleden