Afbeelding

In balans Dronten: „Een beter figuur zonder te sporten”

Partnerbijdrages

DRONTEN - Een verbeterd concept in een nieuw jasje. Annelies Leusink was bijna 3 jaar aangesloten bij een grote landelijke afslankformule. Inmiddels heeft ze besloten om zelfstandig door te gaan. Het doel van In balans Dronten is om mensen weer ‘in shape’ te krijgen: „Zo heb ik dit zelf ervaren en ik wil dit voor iedereen mogelijk maken.

Annelies werkt met een geavanceerd apparaat: „Daarmee wordt vet verbrand, worden spieren getraind en wordt de huid aanzienlijk gladder en strakker.”

„Daarnaast geeft Annelies vanaf 1 maart ook gezichtsbehandelingen. Hiermee worden de contouren van het gezicht direct aangepakt. De hardnekkige onderkin, gezwollen wangen en rimpels worden minder. Zo gaat het plaatselijk afslanken nòg effectiever en voelt men zich tegelijkertijd fitter en gezonder.”

„We adviseren na de behandeling altijd genoeg water te drinken en diezelfde dag nog even te gaan bewegen. Een rondje wandelen of fietsen is al genoeg.” De behandeling werkt op die manier ook mentaal door: „Omdat er snel resultaat wordt geboekt, is het eenvoudiger om bewuster met voeding om te gaan èn meer te bewegen. Wat dat betreft is het geen hocus pocus!”

De methode is volgens In balans Dronten geschikt voor iedereen die (plaatselijk) af wil vallen, minder cellulite wil of maar moeizaam kan sporten: „In overleg wordt het ideale figuur en het doel van de behandeling bepaald. Mensen met bijvoorbeeld reuma, ms, artrose of een hernia zijn erg enthousiast over onze behandelmethode. En deze maand zijn de intake en proefbehandeling extra voordelig.”

In balans Dronten
Handelsweg Noord 36b
8251 JT Dronten

06-30974724

info@inbalansdronten.nl

www.inbalansdronten.nl

Annelies Leusink

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 9 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 9 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 10 uur geleden