Afbeelding

Demo dag duurzame installatie technieken in Dronten

Partnerbijdrages

Op zaterdag 13 april is er een demonstratie dag over duurzame installatie technieken bij Wouda Installatietechniek in Dronten. Tijdens deze dag kunt u alle informatie krijgen die u zoekt op het gebied van nieuwe, duurzame technieken om comfortabel te wonen én uw energierekening naar beneden te krijgen. De demo dag is te bezoeken van 10:00 tot 16:00 uur aan De Noord 35 in Dronten.

Wat is er te doen
Er zullen voorbeeld opstellingen zijn van zonnepanelen, warmtepompen, laadstations, CV ketels, beveiligingssystemen en camera’s en alle documentatie die daarbij hoort. Van elke discipline zijn monteurs en engineers aanwezig om vragen te beantwoorden. En mocht er een bouwkundige aanpassing nodig zijn, Wouda werkt samen met betrouwbare partners waar u van op aan kunt. Tijdens de demo dag zijn er diverse acties waar u gebruik van kunt maken en voor de kinderen is er een springkussen aanwezig.

Vierde editie
Dit is jaar houdt Wouda voor de vierde keer een demo dag en de organisatie is in volle gang. Zij wil graag de inwoners van Flevoland uitgebreid kennis laten maken met de mogelijkheden die er zijn op het gebied van duurzame installatietechnieken. “Er is zoveel mogelijk om uw energierekening naar beneden te krijgen, nog comfortabeler te wonen en daarvoor gebruik te maken van duurzame technieken. Wij leggen het graag aan de mensen uit” vertelt Berend Brink van Wouda Installatietechniek.

Over Wouda
Wouda is een middelgroot, zelfstandig installatiebedrijf in Dronten. Zij is actief in het ontwerpen, installeren en verlenen van service op het gebied van elektrotechniek, brand- en inbraakbeveiliging, telematica, centrale verwarming, koeling, luchtbehandeling, water-, gas en sanitaire installaties. Duurzaamheid is daarbij vanzelfsprekend voor Wouda. De opdrachtgevers van Wouda zijn voornamelijk gevestigd in Flevoland.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 2 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 3 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 3 uur geleden