Assistent-trainer Marc Rijneveld
Assistent-trainer Marc Rijneveld © Ringfoto Doornbos

Asv Dronten druk bezig met volgend seizoen; assistent-trainer Marc Rijneveld tekent bij

Sport

DRONTEN - Asv Dronten is druk bezig met de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen. Ondertussen heeft assistent-trainer Marc Rijneveld bijgetekend. „Daar zijn we erg blij mee", meldt de technische commissie, „Er komt een hoofdtrainer van buitenaf en dan is goed dat we in Marc iemand hebben die de identiteit van Asv Dronten bewaakt.”

Rijneveld was vorig seizoen assistent-trainer van Asv Dronten 2 en diende dit jaar onder eerst Pim Kaagman en nu interimtrainer Jan Vlap.

Spelersgroep

Een tijdelijke technische commissie is momenteel bij Asv Dronten bezig met de samenstelling van de staf en de selectie van het eerste elftal. De commissie denkt op korte termijn de namen van een volwaardige spelersgroep voor het seizoen 2019/’20 bekend te kunnen maken.

Na de gesprekken die zij eerder al hadden gevoerd, was het vertrek van Ricardo Talu (naar KHC), Jordy Verburg (naar Unicum) en Maxim van der Meer (WHC) voor de TC geen verrassing. De eerste twee leken uitgekeken op Asv Dronten en de derde voetbalt uitsluitend een paar maanden in Dronten omdat hij hier na zijn vertrek bij PEC Zwolle dispensatie kon krijgen.

Op interimbasis

De technische commissie blijft voorlopig actief op interimbasis. Zoals bekend heeft de ledenvergadering van Asv Dronten een werkgroep in het leven geroepen, die zich buigt over de toekomst van de club. Ook de definitieve samenstelling van de TC wordt door deze werkgroep onder de loep genomen.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 1 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 2 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 2 uur geleden