VIDEO | BAS laat kans op periodetitel liggen: ,,Ga er dan maar eens doorheen voetballen…”

Sport

HATTEM - BAS Voetbal moest vanmiddag winnen van Hatto Heim om de tweede periodetitel binnen te halen. Héél eventjes zag het er in de tweede helft naar uit dat dit zou lukken, maar precies op het moment dat BAS gevaarlijk leek te worden, sloeg de thuisploeg toe: 2-0. De periodetitel ging naar SC Rouveen.

Niet alleen voor BAS was het erop of eronder, hetzelfde gold voor Hatto Heim. Toch straalde de wilskracht er in de slaapverwekkende eerste helft niet van af. BAS had iets meer balbezit, maar geen van beide ploegen slaagde erin om gevaarlijk te worden. Een dwarrelbal van BAS-aanvoerder Stefan Tolhoek was het enige vermeldenswaardige moment.

Sammy Lagerweij

Na rust toonde BAS wat meer dadendrang en na een uur kreeg Sammy Lagerweij zowaar de kans om de score te openen. Toen zijn inzet gekeerd werd, maakte Hatto Heim’s Twan van Rijssen er aan de overkant meteen 1-0 van. Twee wissels aan Biddinghuizer zijde mochten niet baten en de 2-0 van Niels van der Velde tien minuten voor tijd betekende einde oefening voor BAS.

DeDrontenaar.nl sprak na afloop met BAS-aanvoerder Stefan Tolhoek.

Hatto Heim - BAS Voetbal 2-0

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 10 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 10 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 10 uur geleden