Afbeelding

‘Take a shot’ en maak kans op 2 x €500,-

Partnerbijdrages

De gemeente Dronten heeft zoveel mooie en bijzondere gebouwen, straten, pleinen en parken en daarom wordt iedereen uitgedaagd om die vast te leggen en mee te doen aan de fotowedstrijd ‘Take a shot’. Foto’s kunnen tot 1 mei worden ingestuurd.

De ondernemers van stadcentrum SuyderSee zijn benieuwd welke plekken volgens de inwoners aansprekend zijn, welke plekken uniek zijn of emotie losmaken. Welke plekken en gebouwen maakt de inwoners van gemeente Dronten trots? Leg dat vast op de zogenaamde gevoelige plaat en stuur in via de website www.suydersee.com. Via een speciale pagina kan het deelnameformulier ingevuld worden en is de foto te uploaden. Op deze pagina staan ook de voorwaarden ten aanzien van de pixels en formaten waar de foto aan moet voldoen. Van belang is dat er een staande foto wordt gemaakt in de gemeente Dronten. Dat kan zijn een mooie plek in Biddinghuizen, Dronten, Ketelhaven of Swifterbant. De actie ‘Take a Shot!’ geeft iedereen de kans om hieraan mee te doen. Dat kan dus met een telefoon of met super professionele apparatuur.

De beste foto’s verdienen een plek in de levensgrote expositie ‘Take a look!’ in stadscentrum SuyderSee van vrijdag 17 mei t/m zaterdag 15 juni 2019. De beelden in deze expositie worden beoordeeld door een vakjury én door het publiek en daarmee maakt men kans op € 500,- of zelfs € 1.000,- cash als men beide prijzen weet te winnen. Het publiek kan tijdens de expositieperiode stemmen via de link die op de website en op Facebook staat en maakt daardoor kans op € 100,- cash!

Genoeg redenen om een ‘shot’ te nemen van het mooie Dronten en een ‘shot’ te wagen om een mooie prijs in de wacht te slepen! Dus…kom van de bank af en laat zien welke plek in de gemeente Dronten volgens jou de volle aandacht verdient!

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 3 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 3 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 3 uur geleden