Harmonie Eendracht oefent wekelijks in het Ichthus College.
Harmonie Eendracht oefent wekelijks in het Ichthus College. Hilbert Buist

Open avond Harmonie Eendracht Dronten: „Jarenlange ervaring niet nodig”

Cultuur

DRONTEN - De muziekvereniging Harmonie Eendracht Dronten is op zoek naar nieuwe muzikanten voor het orkest. Daarom houdt het orkest een open avond op dinsdag 9 april. Aansluitend kan er vier weken gratis worden meegemusiceerd.

„Belangstellenden kunnen nader kennismaken met het orkest en de wijze waarop een repetitie verloopt en vaststellen dat het repertoire heel gevarieerd is”, aldus de vereniging, „Wij zijn op zoek naar leden die naast het musiceren ook veel voldoening halen uit de gezelligheid onderling. Jarenlange muziekervaring is echt niet nodig.”

Instrumenten

Eendracht heeft behoefte aan muzikanten voor trompet, klarinet, saxofoon, trombone, hoorn, tuba, fagot en hobo. En naar melodisch slagwerk voor op xylofoon en pauken. Ook moderne instrumenten voor het harmonieorkest zijn welkom, zoals (bas)gitaar en piano/synthesizer.

Elke dinsdagavond oefent het orkest in de grote zaal van het Ichthus College aan de Jupiterweg in Dronten. Vanaf zeven uur start het jeugdorkest JOE en vanaf 19:45 uur het grote orkest.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 2 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 3 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 3 uur geleden