Afbeelding

Blauwbaarden ‘enteren’ 6 april De Voorhof in Biddinghuizen

Cultuur

Piratenkoor De Blauwbaarden treedt zaterdagavond 6 april samen met het Zeewolder Jeugdorkest AMVZ op in De Voorhof in Biddinghuizen. Het unieke en eenmalige concert draagt de titel ‘Mannen taan ’t zeil’ en het repertoire behelst een mengeling van eigen en bekende nummers in dit genre.

Nieuwe ‘kapitein’ aan het roer

Zowel het koor als het orkest staan deze avond onder leiding van dirigente Catharina Keekstra uit Zeewolde.

Voor De Blauwbaarden is het het eerste optreden onder Keeksta die sinds augustus 2018 aan het roer staat van het koor.

Wat haar invloed is zal tijdens het concert blijken. Bekend staat ze in ieder geval om haar muzikaliteit en verrassende arrangementen. Ze zal dan ook als nieuwe ’kapitein’ geheel op haar eigen wijze sturing geven aan het driestemmig repertoire van het koor.

Unieke samenwerking met jeugdorkest

Het ‘grote’ orkest van de Algemene Muziekvereniging uit Zeewolde (AMVZ) is in de wijde omgeving bekend. Tussen de vijftigtal muzikanten van dit fanfareorkest bevinden zich ook veel jongeren die samen het jeugdorkest vormen. Speciaal voor deze avond treden zij dus samen op met De Blauwbaarden.

Kaartverkoop

Entreekaarten kosten 5 euro en zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Boekenhuys van der Walle (Baan 22, Biddinghuizen) en op werkdagen tussen 17.00-19.00 uur telefonisch te reserveren bij Harm Tolsma (0321-332898). Kaarten kunnen ook op avond zelf aan de kassa worden verkregen. Op vertoon van een entreekaart krijgt u in de pauze een kopje koffie/thee gratis.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 2 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 3 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 3 uur geleden