Afbeelding

Uiterlijke verzorging: tips en trends

Partnerbijdrages

Met het voorjaar in het vooruitzicht gaan we ons ook weer meer bezig houden met uiterlijke verzorging. Een bezoek aan de kapper, pedicure of aan een nagelstudio in de buurt van Dronten kan dan ook zeker geen kwaad. Hier kun je vaak wel het beste advies krijgen op het gebied van mode en verzorging. Plan daarom een dag voor jezelf samen met je partner of met vriendinnen voor de beste uiterlijke verzorging. Dan zie je er niet alleen fris en fruitig uit maar kun je ook goed ontspannen en genieten van de verzorging voor jou.

Nagelstudio

Sterke en gezonde nagels zijn een teken van goede gezondheid. Om ervoor te zorgen dat dit ook zo blijft, kun je het beste een bezoek brengen aan een nagelstudio. Hier kunnen jouw nagels worden verzorgd en kun je ook nog eens kiezen voor de meest uiteenlopende kleuren. In de lente van dit jaar is de verwachting dat nagellak veel gezien gaat worden in de kleuren beige, licht roze en wit. Dit zijn zachte kleuren die volgens de trend bekend staan onder de noemer nude kleuren.

Pedicure

Voetverzorging is ook zeer belangrijk voor een goede gezondheid en draagt ook bij aan uiterlijke verzorging. Als het mooie weer zich aandient dan wil jij toch ook graag op slippers of sandalen naar buiten? Een bezoek aan de pedicure kan dan zeker wonderen doen. Hier kun je bijvoorbeeld overtollig eelt laten verwijderen of kun je geholpen worden aan dat pijnlijke eksteroog. Een pedicure kan jou ook van het juiste advies voorzien op het gebied van voetverzorging.

Kapper

Tot slot plan je een afspraak bij de kapper. Het kapsel is toch wel het deel van jouw uiterlijk dat het plaatje compleet maakt. Wil je jouw haren laten verven volgens de laatste mode? Kies dan voor de zandtinten die dit voorjaar veel terug zullen komen. Dit zijn kleuren als cream soda blond en licht beige. Ook karamel en espresso bruin zijn kleuren die we vaak zullen terug zien dit voorjaar. Heb je lang haar, laat het dan zo in model knippen dat je nog wel een nonchalante knot bovenop jouw hoofd kunt dragen.

Opzoek naar een behandelaar:

https://www.pedicure.nl/dronten

https://www.kappers.nl/dronten

https://www.nagelstudios.nl/dronten