Afbeelding
Ichthus College

Galafeest bij Ichthus College: „Wat hebben de leerlingen genoten” (11 foto’s)

Algemeen

DRONTEN - Het Ichthus College hield donderdagavond voor ’t eerst een gala. „Wat hebben de leerlingen genoten”, concludeerde de christelijke school aan ’t eind van de avond.

Verslag Ichthus College:

Afgelopen donderdag heeft het eerste galafeest plaatsgevonden aan het Ichthus College te Dronten. Night of the Proms, zoals ze dit in Amerika noemen. Na wekenlang voorbereiding was het dan eindelijk zover. De opzet was groots, want we wilden de leerlingen een onvergetelijke avond bieden. Na de aula en het plein feestelijk aangekleed te hebben was het om 21.30 uur eindelijk zover.

De leerlingen hadden de mogelijkheid om met bijzonder vervoer te arriveren en dat deden ze: vrachtwagens, limousine, sportauto, alles kwam voorbij. Familie en bekenden waren in grote getale aanwezig om dit te aanschouwen en de examenkandidaten werden onder luid applaus binnengehaald.

Rond 22.15 werd het feest geopend door een champagnetroost gezamenlijk in de aula en daarna ging de volumeknop open en zette de DJ de avond in. De examenkandidaten hadden het super naar hun zin. Hapje, drankje en zelfs alcoholvrije cocktails werden er geschonken.

Om 00.00 werd de avond even stilgelegd door de King & Queen verkiezing. Iedereen mocht de gehele avond een stem uitbrengen en de winnaars werden bekroond. Onder luid applaus ging de avond weer verder met fantastische muziek.

Om 01.45 uur werd het laatste nummer ingezet en zo kwam het galafeest tot een mooi eind. Volgend schooljaar zijn we voornemens om hier een vervolg aan te geven, want wat hebben de leerlingen genoten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 16 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 16 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 16 uur geleden