Jan Bezema
Jan Bezema Reaal Dronten

Reaal Dronten benoemt trainers voor het tweede en is nu op zoek naar spelers

Sport

DRONTEN - Reaal Dronten heeft Jan Bezema en Rene Kranenburg aangesteld als trainers voor het nieuw te vormen tweede elftal. „De uitdaging is nu om spelers warm te krijgen om de ambitie van deze mooie vereniging waar te maken en daar een bijdrage aan te leveren”, aldus de voetbalvereniging.

De afwezigheid van een tweede selectieteam was onlangs voor hoofdtrainer Carl Aventurin een belangrijke reden om aan het eind van dit seizoen te stoppen. Het bestuur heeft nu de ambitie uitgesproken om alsnog een tweede elftal op te bouwen.

Kans van slagen

„Met de inbreng van deze twee gelouterde Drontense trainers denkt Reaal zeker een kans van slagen te hebben om een goed gefaciliteerd tweede elftal op de been te krijgen”, schrijft de club, „Het tweede elftal moet de springplank worden voor de jeugd en zorgen voor een gezonde concurrentie in de selectie van sv Reaal Dronten.”

Het bestuur constateert dat Reaal Dronten een goede ontwikkeling doormaakt: „Dit is te zien aan het groeiend aantal jeugdleden en sponsoren, de aanwezigheid van RS voetbalschool en mooie aanpassingen en veranderingen op het gezellige sportcomplex.” Voor het eerste elftal is de doelstelling om een stabiele derdeklasser te worden.

 Rene Kranenburg
Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 5 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 6 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 6 uur geleden