Afbeelding

Lintje voor Jantina Eising, Aaltje Bosma, Lammert Hendriksen en Julia Bobeldijk (6 foto's)

Algemeen

DRONTEN - In het kader van de jaarlijkse lintjesregen heeft burgemeester Ineke Bakker vanmorgen een koninklijke onderscheiding opgespeld bij Jantina Eising, Aaltje Bosma (beiden Swifterbant), Lammert Hendriksen en Julia Bobeldijk (beiden Biddinghuizen).

Jantina Eising-Witkop

Mevrouw Eising uit Swifterbant is momenteel actief bij De Zonnebloem, bij vrouwenvereniging Taveno en als mantelzorger. Daarnaast heeft ze in het verleden allerlei functies vervuld bij de majorette-afdeling van Amor Musae en bij de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap Flevoland.

Aaltje Bosma-Muurling

Mevrouw Muurling uit Swifterbant kreeg haar lintje vanwege het werk voor vroeger De Zonnebloem en tegenwoordig vooral de Protestantse Gemeente in haar dorp. Daarnaast heeft ze voor een jong gezin met vijf kinderen gezorgd, waarvan de moeder was overleden.

Lammert Hendriksen

De heer Hendriksen uit Biddinghuizen is actief bij de Gereformeerde Gemeente Lelystad en de Vereniging Veehouderij Belangen. Daarnaast deed hij in het verleden vrijwilligerswerk voor het waterschap en de Reformatorische school Timotheüs in Lelystad.

Julia Bobeldijk-Janssen

Mevrouw Jansen werd als verpleegkundig militair twee keer, naar Bosnië uitgezonden. Ze heeft een waslijst aan vrijwilligersfuncties op haar naam staan, onder andere bij de veteranen en tal van verenigingen en instanties in Biddinghuizen. Zo is ze momenteel vrijwilliger bij De IJsvogel, buurtvereniging Parksingel, basisschool De Wingerd en de Dutch Military Pipess & Drums The Falcon Guards.

 Julia Bobeldijk (2e van li.) kreeg vorig jaar een lintje.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding