Bibliotheek Dronten
Bibliotheek Dronten ©maartenheijenk.nl

Schrijfcafé in bibliotheek Dronten

donderdag 2 mei 2019 0:00

Persbericht Flevomeer Bibliotheek:

Onder het genot van een kop koffie of thee je laten inspireren door het boek Op zoek naar de hemel van Hans Peter Roel. Op maandag 13 mei kan iedereen van 14.00 tot 16.00 uur zijn of haar pen laten spreken.

Het verhaal gaat over een jonge vrouw, Eva, die haar jeugd als zwaar heeft ervaren en nu op zoek gaat naar wie ze eigenlijk is. Haar vader heeft op zijn sterfbed tegen haar als klein meisje gezegd dat hij in de hemel op haar wacht. Eva onderneemt een tocht naar India en naar Santiago, waar ze leert mediteren en loslaten. Een dagboek onthult haar uiteindelijk de weg naar een gelukkig leven.

Het boek bevat vele thema’s om over te schrijven. Voor deze schrijfsessie gaan we op verkenningstocht wat het woord “Samen” in ons leven betekent. In juni zullen we nog eens over dit boek schrijven rondom het thema: Geluk.

Elke maand organiseert FlevoMeer Bibliotheek Dronten samen met De Schrijverij een Schrijfcafé. Elk café staat op zichzelf, heeft een eigen thema en is toegankelijk voor wie zin heeft om een keer mee te schrijven.