Afbeelding
OVDD

Bestuurswissel bij Ondernemersvereniging De Driehoek

Partnerbijdrages

Maandag 13 mei is tijdens de drukbezochte Algemene Ledenvergadering van Ondernemersvereniging De Driehoek een bestuurswissel geweest waarbij er een drietal bestuurders is afgetreden en er twee nieuwe ondernemers zijn toegetreden tot het bestuur.

Bestuur als eenheid

OVDD heeft afscheid genomen van drie betrokken bestuurders die zich in de afgelopen jaren belangeloos hebben ingezet voor de vereniging en voor ondernemend Dronten. Peter Dekker, Henk Slump en Greeke Robaard namen afscheid. OVDD is hen zeer erkentelijk voor hun tijd, energie en meedenken in de verschillende dossiers.

Scheidend vice voorzitter Peter Dekker noemde onder meer dat het bestuur in al die jaren in staat is gebleken een eenheid te blijven, ook waar het lastige dossiers betreft waar meningen verdeeld over waren. Hij sprak de wens uit dat dit ook voor de opvolgers zo ervaren mag worden.

Michiel Tietema en Lyda Winata toegetreden tot bestuur

Als nieuwe bestuursleden werden vanuit het bestuur Michiel Tietema (Tietema’s Bakkerij) en Lyda Winata (Reclamecentrum Solana) voordragen. Hun voordracht werd unaniem door de ledenvergadering overgenomen.

Met het toetreden van deze twee ondernemers in het bestuur, is er nog één vacature. Er zijn inmiddels gesprekken gaande hierover.

OVDD behartigt de collectieve belangen van ondernemers in de gemeente Dronten met betrekking tot de ontwikkeling van overheidsbeleid op lokaal en regionaal niveau. Dit doet zij onder andere door het stimuleren van samenwerkingen tussen ondernemers en overheid, onderwijs en onderzoeksinstellingen, kennis te delen en een netwerkplatform te bieden. Met als doel een positief ondernemersklimaat te creëren in gemeente Dronten.

Onderschrift bij de foto:

Op de foto de afgetreden en de nieuwe bestuursleden. V.l.n.r.: Michiel Tietema, Henk Slump, Greeke Robaard, Lyda Winata, Peter Dekker

Foto: © OVDD