Afbeelding

Waar Geloof is, is Hoop...

Sport

Het is 5 voor, 1 voor.......nee eigenlijk is het na twaalven! asv Dronten is meer dood dan begraven en moet zich redelijkerwijs op gaan maken voor een seizoen in de 2e klasse, of........

Waar geloof is, is hoop en er is nog altijd geloof! Maar daarbij moet aangetekend, dat er ook gehoopt moet gaan worden, want Enter Vooruit zal in de laatste twee wedstrijden in ieder geval 1 missstap gaan maken en daar tegenover zal asv Dronten een winstpartij moeten gaan zetten!

Achter de schermen wordt er volop gewerkt, want met de dag wordt er meer bekend over het komende seizoen! Wat geweldig te zien, dat er zoveel mensen opstaan om de club asv Dronten weer een doorstart te geven, dat wil zeggen, op het gebied van het 1e elftal! Er is inmiddels een prachtige staf samengesteld, Er staat al een heel mooi raamwerk qua selectie en ook bestuurlijk niveau staan er mooie dingen te gebeuren!

Wat zou het dan mooi zijn, als de spelers op het veld, de kers op de taart verzorgen, en ook trainer Vlap zorgt, dat zijn blazoen van niet gedragedeerde trainer, schoon blijft!

Aanstaande zaterdag zal dat in en tegen Hierden moeten gebeuren! De laatste 6 weken presteerde vv Hierden zeer wisselend, er werd gewonnen, maar dan ook gelijk weer verloren en vorige week zaterdag speelde het een krankzinnige pot tegen KHC, eindstand 3-3!

Het verhaal van asv Dronten is bekend. De dood of de gladiolen......

Aftrap in Hierden as zaterdag is om 15:00 uur.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 3 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 4 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 4 uur geleden