Afbeelding

Nacompetitiekoorts stijgt tot grote hoogte

Sport

Zaterdag speelt asv Dronten de 3e van de drie 'finales.' In een achtbaan van bijna begraven naar springlevend, is asv Dronten op weg naar de nacompetitie! Daarvoor zal het zaterdag opnieuw tot een topprestatie moeten komen!

Afgelopen zaterdag leek het doel te vallen, maar in de 89e en 90e minuut kreeg Willem Jelle Bos een bevlieging en zette hij het geloof om in hoop, door vv Hierden met twee goals de das om te doen! Hierdoor staat asv Dronten weer op een nacompetitieplek en zal het in de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen moeten zorgen, dat het Enter Vooruit, achter zich houdt.

Dit moet dan gebeuren tegen een niet mis te verstane tegenstander: DOS '37. De mannen uit Vriezenveen spelen nergens meer voor, maar zorgde er wel voor, dat vv Bennekom het kampioenschap waarschijnlijk uit haar handen moet laten glippen. Eind maart won DOS van vv Bennekom met 4-3, waardoor NSC Nijkerk de titel nu voor het grijpen heeft.

Het zal een kraker van jewelste gaan worden zaterdag, hoogstwaarschijnlijk onder het genot van een heerlijk zonnetje!

Zal de nacompetitiekoorts eindigen in ziekte, oftewel degradatie, of richt asv Dronten zich opnieuw op en mag het opgaan voor de start van de nacompetitie, volgende week tegen SVI.

We gaan het hopelijk met heel veel Drontenaren zaterdagmiddag vanaf 14:30 uur beleven op het burgemeester Dekker sportpark.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 10 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 10 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 11 uur geleden