Het Grote Kabouterbos
Het Grote Kabouterbos Ā©maartenheijenk.nl

Vernieuwd kabouterpad in Roggebotzand bij Dronten wordt zaterdag feestelijk heropend

Algemeen

DRONTEN ā€“ Het Kabouterpad, gelegen bij pannenkoekenhuis Het Grote Kabouterbos, wordt komende zaterdag (1 juni) op feestelijke wijze heropend. De afgelopen maanden is er door Staatsbosbeheer hard gewerkt aan vernieuwing en verlenging van het pad.

ā€žKinderen kunnen nu, samen met een begeleider, op avontuur in het Roggebotzand", aldus de initiatiefnemers, ā€žGewapend met alle benodigdheden, een echte kaboutermuts, rode wangetjes en een rugzakje met lekkers, leren ze door middel van een leuk boekje met (seizoensgebonden) opdrachten meer over de natuur ĆØn de kabouters.ā€

Prijswinnaars

Het pad wordt heropend door burgemeester Ineke Bakker samen met prijswinnaars van Het Grote Kabouterbos. Tien kinderen mogen als eersten het vernieuwde Kabouterpad lopen, waarna zij aanschuiven voor een feestmaal in het restaurant.

Er is zaterdag van 13 tot 18 uur een kleine markt met activiteiten voor kinderen (springkussen, knutselen). Onder andere Brouwerij Artemis en Roggebotstaete zijn aanwezig en het pannenkoekenhuis is geopend.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 19 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 19 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 20 uur geleden