Afbeelding

Tom Winkler is kampioen van de maandagavond biljartcompetitie van BCD

Sport

Tom Winkler is de kampioen geworden van de maandagavond biljart competitie van Biljart Centrum Dronten. Biljart Centrum Dronten is gevestigd in het nieuwe biljartlokaal aan de Jupiterweg in Dronten. B.C.D. organiseert een aantal onderlinge competities voor haar leden op maandag-, dinsdag- en donderdag avond.

Tom biljart met een kleine 20 biljarters op de maandagavond en is daar na een spannend jaar bovenaan geëindigd. Een prachtige prestatie. Frits Amsing en Albert Remijn zijn respectievelijk 2e en 3e geworden.

Tom mag zich dus een heel jaar de beste biljarter van de maandagavond competitie noemen. Een mooi resultaat. Tom probeert altijd een mooie en rustige partij biljart op het groene laken te spelen. En het is dan heel motiverend om op deze manier door te gaan als je als beloning kampioen wordt.

Biljart Centrum Dronten is sinds oktober vorig jaar gevestigd in een prachtig nieuw biljartlokaal aan de Jupiterweg. Men heeft de beschikking over 4 biljarts en daar kan men meerdere avonden in de week gebruik van maken. Maandag-, dinsdag- en donderdagavond zijn er onderlinge competities en op vrijdag- en zaterdag middag is er vrij biljarten voor de leden. Vorig jaar heeft de vereniging een “ snuffel zaterdag “ georganiseerd waar veel mensen op af kwamen. Daar heeft de vereniging veel nieuwe leden aan over gehouden. Maar er kunnen nog veel meer nieuwe leden bij.

Als u interesse heeft in de biljartsport of wilt u gewoon een keer langs komen om kennis te maken met de gezelligheid van deze vereniging bent u van harte welkom op vrijdag- of zaterdag middag in het biljartlokaal aan de Jupiterweg 20.

Kampioen geworden?

  • Is jouw team kampioen geworden? Stuur een kort verslagje, een teamfoto en 't liefst de namen v.l.n.r. naar redactie@DeDrontenaar.nl.
Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 11 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 11 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 12 uur geleden