Afbeelding
Beautiful Change

Kapsalon Beautiful Change 3e keer op rij gemeente winnaar

Partnerbijdrages

Ieder jaar is er een challenge welke kapsalon van de gemeente het leukste is. Iedereen kan een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete kapsalon. Beautiful Change uit Biddinhuizen deed ook dit jaar weer mee aan deze verkiezingen. In 2017 & 2018 won Beautiful Change een golden Award voor de leukste kapsalon en hoogste waardering van de klanten. En ook dit jaar gingen ze uiteraard voor een podium plek.

6 mei j.l werd de uitslag weer bekend gemaakt welke kapsalon van de gemeente Dronten gewonnen heeft. Eigenarese Nathalie de Jong- Ritsema zegt: ‘Door de steun van onze klanten zijn wij ook dit jaar weer uitgeroepen tot leukste kapsalon van de gemeente Dronten!!!’

Drie maal op een rij heeft Beautiful Change de Golden Award binnen weten te slepen op basis van de meeste stemmen + hoogste waardering, Als afsluiting zegt de eigenaresse “ We willen graag al onze klanten bedanken voor het vertrouwen en het stemmen op ons team! Uiteraard proberen we onze verwachting van de klanten te blijven waar maken!

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 16 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 16 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 17 uur geleden