Beachvolleybal in Swifterbant.
Beachvolleybal in Swifterbant. Ā©maartenheijenk.nl

Zeventig teams bij beachvolleybal Swiftā€™64: ā€žHet wordt een gezellige boelā€

Sport

SWIFTERBANT - Er doen maar liefst zeventig teams mee aan het beachvolleybaltoernooi in Swifterbant op zaterdag 6 en zondag 7 juli. ā€žHet wordt dus een gezellige boelā€, kondigt volleybalvereniging Swiftā€™64 aan.

Het beachvolleybal is in Swifterbant al een aantal jaren een groot succes. Dit jaar wordt het opnieuw gehouden tijdens het Julifeest in het dorp.

Binnen vier dagen na de opening van de inschrijving zat het toernooi al vol. ā€žWe doen er alles aan om er een gezellig evenement van te maken, maar dat het dit jaar zĆ³ populair zou worden, had niemand voorspeldā€, aldus voorzitter Christian van de Vrie van de beachvolleybalcommissie.

Scholentoernooi

Het evenement begint op vrijdag met een scholentoernooi. Op zaterdag en zondag is het de beurt aan de recreanten en de zogenaamde ā€˜proā€™sā€™.

Op het terrein aan De Poort worden twee extra velden neergelegd. Het wordt de laatste keer op deze locatie, want binnenkort begint hier de bouw van het multifunctioneel centrum (MFC). ā€žDe komende tijd gaan we dus op zoek gaan naar een andere locatieā€, meldt de organisatie.

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 5 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 5 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 6 uur geleden