De ondernemersmarkt
De ondernemersmarkt Hennie Joesten

Ondernemers uitgenodigd voor kop koffie bij de nieuwe burgemeester (3 foto's)

Algemeen

DRONTEN - Burgemeester Jean Paul Gebben vertelde woensdag tijdens de SEA Ondernemersmarkt dat hij creatief en grensverleggend wil zijn. Wat dat specifiek betekent voor ondernemers werd nog niet duidelijk, maar iedere ondernemer die met hem in gesprek wil nodigde hij van harte uit om een kop koffie te komen drinken in zijn nieuwe werkkamer.

Het gesprek van dagvoorzitter Liane Wolfert met de nieuwe burgemeester was één van de onderdelen van de avond in De Meerpaal. Op de markt presenteerden zich zo’n 20 bedrijven, met name uit Dronten, middels stands en workshops op het gebied van huisvesting, bedrijfsvoering, financiering, personeelszaken, coaching, marketing en wat er zoal komt kijken bij het starten en doorgroeien van een onderneming.

Bedrijfsgronden

Wethouder Irene Korting praatte de aanwezige ondernemers en managers bij over de economische ontwikkelingen in de gemeente. Zij noemde met name de toegenomen verkoop van bedrijfsgronden en de sector ‘agrofood’ als speerpunt.

De ondernemersmarkt wordt elk jaar georganiseerd door de gemeentelijke SEA-werkgroep Ondernemersacademie. De volgende avond is op 11 september. Thema dan is 'Factor geluk' met Mirjam Spitholt.

 De burgemeester in gesprek met ondernemers.
Afbeelding
Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 7 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 7 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 8 uur geleden