Afbeelding
Walibi Holland

Walibi Holland, Fight Cancer en Radio 538 halen samen 56.305 euro op (3 foto's)

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Bij Walibi werd zaterdagavond de tweede editie van de Rollercoaster Run gehouden. Zo’n 250 deelnemers voltooiden het parcours van 5 kilometer om en door het park. Gezamenlijk haalden de renners – waaronder de dj’s Barend van Deelen en Daniël Lippens van Radio 538 – een bedrag van € 56.305,- op voor Fight Cancer.

Onder luid gejuich van vele supporters vertrokken de 250 renners om zeven uur voor de run van 5 kilometer. Het parcours voerde de hardlopers dwars door Walibi Holland, waarbij ze ook uitgedaagd werden om een ritje te maken in diverse attracties.

Radio 538

Radio 538 vaardigde twee teams af, met aan het hoofd de dj’s Barend van Deelen en Daniël Lippens. Deelnemers konden zich bij een van de twee teams voegen, waardoor er tussen de dj’s een strijd losbarstte om zoveel mogelijk geld op te halen voor Fight Cancer. Samen met hun verzamelde teamleden, waren de dj’s goed voor bijna 22.000 euro.

Na afloop overhandigde Mascha van Till namens Walibi de cheque aan Limore Noach van Fight Cancer. Mascha van Till: ,,Er is weer een schitterend bedrag bij elkaar gerend.” Met het opgehaalde bedrag worden jonge, talentvolle onderzoekers gesteund in hun zoektocht naar de behandeling en genezing van kanker.

Afbeelding
Afbeelding
Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 4 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 5 uur geleden